• Veteranmarkering i Trandum leir

Kommunene i Gardermoregionen og Stiftelsen Trandum har gleden av å invitere alle veteraner til en hyggelig sammenkomst og markering på Trandum leir i forbindelse med «Pansefest 2018».

• Konserter med Arif & Unge Ferrari

I budsjett for 2018 ble det bevilget 0,5 million til universelle tiltak rettet mot ungdom. I 2018 har Ullensaker ungdomsråd prioritert; konserter med Arif & Unge Ferrari under Jessheimdagene, stort LAN og utekino.

Les saken »

• Livsglededagene i Ullensaker - Bli med å lag arrangement!

Fredag 12. – søndag 21. oktober 2018 arrangeres Livsglededager i Ullensaker for 6. gang. Disse dagene skal fylles med aktiviteter og arrangement som gir mennesker glede, begeistring og lykke. Ja - rett og slett Livsglede. Det lokal kulturlivet inviteres herved til å være med. Påmeldingsfrist: 5. september 2018.

• Hva skjer i sommer?

Det er mye spennende som skjer i sommer både for barn, ungdom og voksne.

Les saken »

• Hva kan det lokale kulturlivet delta på i 2018?

Et spennende år er forbi og et nytt er i gang. Også i 2018 arrangeres det kulturuker, temauker og arrangement der kulturlivet i Ullensaker inviteres til å være med.

• Kortversjon - Kommunedelplan Kultur 2016-2030

Kommunedelplan for Kultur ble vedtatt av kommunestyret 14.06.16. Nå er det laget en kortversjon av kulturplanen.

Publisert: 01.12.2016 15:20
Sist endret: 13.06.2017 13:11

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?